Tiden bara rusar..


Så känns det som i alla fall.. Dagarna bara försvinner.. Måndag morgon känner man, usch en hel arbetsvecka tills de är helg igen o sen helt plötsligt är de fredag igen..

Helgen som varit så var har jag blivit intervjuvad av Allers (eller Allas) förlag om höften.. Hunny har dömt innebandy, jag har grillat med kära vänner i Delary o Hunny spelade poker.. Varit hemma hos mina föräldrar lite med o klappat om en kaukasisk ovtjarka som mamma har fått in.. Någon idiot som övergivit en 6 månader gammal valp..

Trivs som fisken i vattnet på jobbet, sitter just nu på "Kajen" som det kallas.. Övervakar alla inkommande gods, därför finns det tid till att kolla runt lite på andra bloggar o skriva lite här med..

Helgen som kommer ska jag oHunny till Bjärnum och kolla på möbler, därefter ska vi ta oss till värdshuset i Älmhult och göra oss i ordning.. Vi ska på 50 års gille på A-huset och har därför passat på att boka rum på värdshuset, lyxa till det lite.. Slipper man fixa skjuts/taxi eller sova hon någon annan på någon soffa eller så..

Så nu får vi sova i en skön (förhoppningsvis) säng och även en lyxig frukost.. Man kan gå och lägga sig precis när man vill, i och med att det är Hunny´s chef som ska firas så kan det finnas risk för mkt jobb-prat så då kan man bara gå och lägga sig när man känner för det.. Sen kan det ju vara så att det är så trevligt att man inte vill åka hem, så hade man beställt skjuts så hade man ju varit tvungen att göra det..


Njursten o IKEA


Sorry att jag e så kass på uppdatera..

Har nu i två veckors tid känt av min njursten rättså rejält.. Varit både på Hälsoringen, Akuten i Ljungby och Akuten i Växjö.. Idag fick jag min remiss till röntgen av njurstenen.. Förhoppningsvis är det ingen sten utan "bara" grus.. Är det "bara" grus så ska det komma ut den naturliga vägen.. Får väl se hur det blir med det..

Men vilket fall som hellst, knaprar en del piller mot det onda som njurstenen gör.. Började ett nytt uppdrag förra veckan, skit kul!! Trivs enormt bra där.. IKEA AB Vaktmästeriet, inte en arbetsuppgft är lik den adra.. Så man behöver absolut inte oroa sig över att det ska bli enformigt kan jag lova.. Trivs bra med de som jobbar där med, finns abslout inget att klaga på :o).. (förutom den sa*^&%ans stenen)..

Så det är väldigt irriterande att jag nu har vait hemma i två dagar då jag har haft enormt ont och även feber..
Men imorn SKA jag jobba kvittar hur det känns, i och för sig.. Finns undantag.. Men det ska vara extremt om jag inte ska ta mig t jobbet imorn..

Idag har jag mest legat på soffan o läst varvat med lite dator o tv.. Vill inte läsa ut boken för snabbt är ju så bra.. Camilla Läckbergs senaste FYRVAKTAREN.. Gillar hennes böcker skarpt.. Har allai men en del är bara pocket böcker så jag ska köpa de inbundna, då jag har planerat att ha en tavellist med alla böckerna på sen i huset..

....

Bild: googlad njursten


PSR o sommarvärme..


Jahapp, då har halva veckan gått.. Har fortfarande inte hört någon från Manpower om något nytt uppdrag..
Så än så länge har jag endast jobbat ett arbetspass sedan vecka 29.. Inte illa, men tur att man har full lön ändå..
Annars hade det varit värre, springa på arbetsförmedlingen och sånt.. Inte bra för psyket, i know..

Har börjat komma närmre ett avslut med allt med höften nu med.. Hälsoringen ringde nyss o meddelade att mitt intyg är nu klart.. Undrade om det var eller PSR som skulle betala för det.. Spelar mindre roll för det bölir ju PSR som ändå betalar det i slutändan.. Men höll på sätta i halsen när jag fick höra vad det kostade, gissa!.. Tog läkaren totalt 45 min att färdigställa detta intyg..

Gissat klart??.. Svaret är över tusen spänn!!.. närmare bestämmt 1200kr!!.. Svenska kronor.. Ja se jisses säger jag bara, o så klagar man när man går till läkaren för diverse krämpor o får betala mellan 100-300 spänn..

Men men, det blir skönt att äntligen få allting överstökat.. 10 år sedan allt hände så det hade varit kanon om allt blev klart innan jul.. Vet några o någon som kommer få speciell julklapp i så fall ;o)..

Har haft min Kusin Lollo o hennes två barn på lunch-besök idag.. Energi har han killen men det avtar väl så småningom :o).. Sätt ute o åt i det fina vädret, får ju passa på när det väl håller i sig :o)..

Ska fixa disken från lunchen nu o sen göra mig i orning för att cykla till Liatorp, ska fika hos Crille lite o sen är det även tänkt att vi ska äta middag där.. Hunny kommer när han har slutat o gör oss sällskap..

Imorn kommer Julanta o Grizzly, ska prommenera lite o innan dess blir det nog en runda me Millan.. Så imorn får jag lite motion då med :o).. "Det tar sig sa mordbrännaren".. Försöka komma ut en liten runda varje dag i alla fall.. Bara sitta hemma o uggla går ju inte, vill inte köra o flänga till en massa folk heller, kostar ju en del den där bensinen.. Det sägs ju att det är de små utgifterna som gör en rik.. Undra om det verkligen stämmer?!!?..

Men men, nu ska jag fixa disken, hämta posten o sen byta om.. The ride the bike!!.. Wohiii..




Mina vackra systrar
...


Sicken dag..


Allt känns såg segt idag, förstår inte de.. Men men.. Har mammas Jack Russel, Gabbi, här hemma nu.. Skönt med lite sällskap o så blir det att man kommer ut med ;o).. Måste ta tag i tvätten med *pust, stånk*.. Inte så lätt när en viss familjemelem har bestämmt sig för att bo bland tvätten ;oP..

Ska strax göra mig i ordning för att köra hem Gabbi till mamma o pappa igen, sen vidare till Älmhult i träffa farbror doktorn om mitt invaliditetsintyg, se hur det går med det :oS.. Ska förbereda lite mat till ikväll med, blir potatis plättar med fläsk o rivna morötter, har jag tänkt i alla fall :o)..

Nehepp, ut o kissa Gabbe o sen in i duschen kanske..



......


Lördag, en lugn sådan..


Det verkar det som att det kommer bli i alla fall.. Igår lämnade jag in alla måtten på vårt kök.. Så tisdag eller onsdag eftermiddag nästa vecka ska handverkarna komma ut till huset för att lyssna på våra idéer och tankar om våra planer på det nya köket.. Hålla tummarna att det går att genomföra något av det som vi tänkt..

På måndag ska jag till Hälsoringen och genomgå en invaliditetundersökning inför min handikapps-klassning som PSR ska göra.. Sen efter det så är äntligen allting klart efter 10 år.. Fick i vecka liten slant för mina ärr som jag har efter operationerna som de har gjort på mig..


RSS 2.0